hym8w.jpg (272×86)

Twitter Takipçi Arttırmanın 9 İpucu 2013

Unknown | 12:16 | 1 yorum


Twitter'da en popüler sosyal medya platformlarından biri bugün. Geleneksel ortamlar aksine, Twitter gibi sosyal medya, sokakta herkes için bir ses verdi. Her gün dünyada yaklaşık 200 milyon tweet şu anda yok. Herkes paylaşmak için bir şey var ve herkes bir gün yükselen bir marka olabilir.

Dolayısıyla, soru Twitter'da 100.000 takipçisi olan marka geliştirmeye yardımcı olup olmadığıdır. Yanıtınız 'Evet' ve 'Hayır'. Evet her gün tweets göreceksiniz daha fazla kişi olacak çünkü. Eğer tweets umurumda değil 100.000 takipçileri 99999 üzerinden olabilir yok çünkü.

Yani, bizim Twitter hesabı, doğru yolu nasıl büyür?

Ipuçları İşte

# 1. Sağ İnsanlar izleyin ve Onlar Geri Will Follow


İyi İnsanlar izleyin ve Onlar Geri Will Follow.

Bu bağlamda, bu gibi ortak ilgi ve seviyor insanlar takip etmek anlamına gelir. Ne bazı büyük çekim geri takip etmek umurumda değil biliyorum çünkü ben "Follow" bölümünde faiz yazmak yerine yapılacak; genellikle takipçileri iyi bir dizi sahip olduğunuz herhangi bir Twitter profil gidecek. Onların takipçileri görmek için tıklayınız. Ve sonra klavyenizdeki "CTRL ve F" düğmesine tıklayın. Find kutusunda faiz sözcüğü yazın ve siz gibi ortak ilgi alanları olan aktif kullanıcıların listesini göreceksiniz. Onları izleyin ve onları geri takip etmek için bekleyin.

Bu şekilde, sizin tweets görmek ve profil takdir gibi olacak gerçek, gibi düşünen takipçileri alırsınız.

# 2. Sizin İzleyiciler ve Siz izleyin İnsanlar Yönet

Kullanmak için en iyi ücretsiz online aracı biri flitter yönetin olduğunu. Bu şekilde, kolayca izledi Twitterers yönetebilirsiniz ama geri takip etmeyin.

# 3. Düzenli Tweet

Sizin Twitterers ile Kişisel Son Haberler, Makaleler ve Böyle paylaşın.

Onları en son haberler vererek "hizmet" takipçileri düzenli Twitter'da kullanmanız gerekir, hikayeler ve mutlaka size onlarla paylaşmak istediğiniz ilginç çevrimiçi bulabilirsiniz. Kaç tweets biri tweets bir gün olur mu? Bir iyi bir öneri 7 ila 10 arasında tweets bir gün. Insanların tweets kendilerine yararlı olduğunu bilecek bir değer sağlayıcı olarak görmek gibi olacak olmasıdır.

# 4. "İş Hırs" Şu refrain


Açgözlü olmayın. Sizin Twitterers kar etmek Fikir atın.

Twitter'da iş almak için iyi bir yol olabilir, ancak çok fazla bunu yapmaktan kaçınmalıdır. Twitter temel amacı sosyalleşmek için ve o kadar. Sen iletmeniz gerekir. Satış az ve insanlar tavsiye için size gelecektir, böylece markalaşma fazlasını yapın. Insanlara saygı ve oldukça Twitter'da ağdaki bir "konuşkan" satıcı veya satıcı daha tavsiye için aradığınız bir uzman olun.

# 5 Güçlü Markalaşma Profili Online oluşturun

Sıra Twitter marka ve internet yerleştirin. "Twittersphere" size niş sektöründe uzman Twitterer olduğunu bilir edelim. Bilginizi paylaşın ve Twitter hesabınıza okuyucuların bağlamak için internet üzerinde iyi bir endüstri ile ilgili web sitelerinde büyük bir makale yazın. Var daha fazla güvenilirlik, doğal olarak size takipçilerinin sizin sayısı her geçen gün artış görmeye başlayacaktır. Yapabileceğiniz en basit şeylerden biri, kendi düşünceli tırnak oluşturmak ve sonra tweet bunu.

# 6 İzleyiciler Satın Etmeyin


Bu 100.000 Unloyal Ones Than 300 Güçlü Orijinal Taraftarlar Have Wiser bulunuyor.

(Görüntü Original Motion Picture alınır)

Takipçileri Alış oyunun Twitter kurallarını ihlal ediyor. Ve bu da iyi getirmek değildir. Hesabınız sonunda askıya alabilirsiniz. Ve aldığım 100.000 takipçileri, tweets izleyin veya marka gibi olmayabilir. Daha doğrusu benim adımı bile bilmiyorsun 100.000 sözde takipçileri daha benim Twitter hesabı 1000 çılgın hayranları var.

# 7 Tanınmış olun


Tanınmış reklam Özgürlük Heykeli gibi Edin Twitter Profili olun.

Böyle Twellow ve Twiends gibi popüler twitter çevrimiçi dizinlerde Twitter profili kaydedin. Bu kadar Twitter'da kolayca bulmak için daha fazla kanal açılır. Sonunda, Google ve diğer arama motorları, dolayısıyla sizin biyo için önemli anahtar kelimeler koyarak craftily planı endekslemek kısa Twitter biyo gerekebilir olacaktır.

# 8 Sizin İzleyiciler ile "bağlan"


Sizin Twitter Takipçi ile "Connecting" Key.

Twitter bağlantı ve bireyler arasındaki diyaloglar geliştirmek için yapılır. Gayret ve bireysel takipçileri hakkında daha fazla bilgi edinmek için zaman ayırın, kendi web sitelerini kontrol okumak ve onların makaleler ve tweets takdir ederim ve bu söz için onlara teşekkür eder. Sen Twittersphere ama bir adı olan bir gerçek kişi anonim robotlar ile ilgili değildir. Twitter ve diğer sosyal ortamlarda bireyler arasında "bağlantı" basitleştirilmiş var, bu yüzden, Twitter akıllıca kullanın.

9. Hasta olun ve Bina üzerinde tutun


Hasta olun. Twitter Your Etkisi Build Adım Adım atın.

Sonuçları ile sabırlı olun. Twitter takipçileri keskin bir artış görmek için acele etmeyin. Sürece size yeni takipçiler her gün binlerce neredeyse yüzlerce Lady Gaga ya da Justin Bieber olduğunu söyle. Eğer değilseniz, sabırlı ve iyi tweets ve güncellemeleri vererek marka oluşturmaya devam, gibi düşünen Tweeples izleyin değerler, sadece bilgi vermek.

De Twitter kullanın ve kesinlikle bu harika sosyal medya platformu aracılığıyla iş ve markalaşma muazzam sonuçları göreceksiniz.

Category: , , , , , ,

1 yorum:

  1. http://www.twittertakibi.com sınırsız, reklamsız ve ücretsiz takipci artirimi, rt artirimi. herhangi bir limiti yok sitenin fakat az kullanıcısı var gibi o bakımdan yayıp daha sonra sömürmek laızm :D

    www.twittertakibi.com

    YanıtlaSil