hym8w.jpg (272×86)

Retina Ekranlı Apple MacBook Pro İncelemesi, Fiyatı Listesi 2013

Unknown | 09:18 | 0 yorum

İyi: Retina Display ile yeni MacBook Pro ile ilgili benzeri görülmemiş yüksek çözünürlüklü ekran görüntüleri yapar - hatta basit metin - güzel açık görünüyor. Yeniden tasarlanmış, hafif gövdesine rağmen, bir Nvidia GPU içeren güçlü bileşenleri, son high-end masaüstü değiştirmeleri iyi karşılaştırın. USB 3.0 ve HDMI da dahil Vadesi yeni limanlar, bekliyoruz.
Kötü: bir 2199 $ giriş seviyesi fiyat etiketi ile, MacBook Pro tipik Amerikan ipotek daha Retina Ekran maliyetleri ile. Teknede Ethernet girişi, FireWire ya da optik sürücü eksikliği bazen rahatsız edici olabilir. Ince ve hafif olmasına rağmen, gerçek bir ultrabook ya da MacBook Air gibi seyahat dostu değil.
Alt satırda: Yeniden tasarlanan MacBook Pro Retina Display ile yeterli yeni bir hayvan gibi hissediyorum, ve mevcut MacBook cins en iyi şekilde yerini almaya MacBook Air tasarımı ile inanılmaz bir ekranı birleştiriyor.


2012 MacBook Air ve Pro sıraları da Ivy Bridge ve bu yeni MacBook Pro Retina Display ile olarak bilinen i-serisi işlemciler, Intel'in üçüncü nesil Core güncelleştirilmiş unutmayın orada başlar. Apple dizüstü zamanlarda Intel'in son donanım kadar ticaret için bir süre almış gibi, Ivy Bridge zamanında gelmesi görmek güzel.
MacBook_Pro_Retina_3.jpg (1895×1263)
Tabii ki, gerçek vurgulamak yeni Retina Display olduğunu. Onun çözünürlüğü önce bir dizüstü bilgisayarda görmedim ayrıntı düzeyini sağlayan, 2,880 x1, 800 piksel. Yüksek standart Windows dizüstü bilgisayar ekran çözünürlüğü 1,920 x1, 080 piksel, HDTV ile aynıdır. Yani önceki yüksek su işareti benim deneyim ince olmuştur, ama metin ve görüntüleri 15-inç dizüstü bilgisayar üzerinde küçük görünmesini sağlayabilirsiniz bile. Apple üçüncü nesil iPad'de yaptığı gibi, ekran için farklı bir nokta aralığı ile bu sorunları çözer.

Olmayan bir Retina dizüstü karşılaştırırken bunu fark etmek daha olasıdır rağmen kişi olarak, Retina Ekran, harika görünüyor. Büyük olasılıkla ilk başta ağır okuyucular veya Photoshop / Final Cut kullanıcılar için daha yararlı olacak, ve biz diğer popüler programların yeni ekran yararlanmak için kendilerini güncellemek için ne kadar zaman alır görmek gerekir.

Sonunda, MacBook Pro Retina Display ile, pahalı iken, MacBook Apple çepeçevre şimdi de iyi - kesinlikle, olumlu gerekmedikçe dahili bir optik sürücü veya Ethernet jakı (hem harici cihaz veya çevre birimleri yoluyla ulaşılabilir ). Bu masaüstü yerine düzey performans sağlar, ancak göründüğünden biraz daha ağır olsa bile hayali bir 15-inç MacBook Air, olurdu yaklaşık olarak incedir. Birçok açıdan önceki MacBook Pro tutulmaları nedeniyle, bir CNET Editörün Seçimi nod kazanır.

Bir dinlenme başka bir yerde yolda durdurmak gibi Yine de, hissediyor, tüm dizüstü bilgisayarlar güçlü donanım, geniş bağlantı ve cömert solid-state depolama ile kağıt-ince ve tüy hafif vardır değil-çok-uzak gelecekte eski hantal rakipleri olduğunu sabit diskler tabağı. Retina ekranları değil-çok-uzak gelecekte bir noktada daha az pahalı modelleri aşağı filtre görmek için şok olmayın. Biz henüz orada değiliz, ama bu bu yönde büyük bir adımdır.

Fiyat olarak 2199 $ Yorumlar
İşlemci 2.3GHz Intel Core i7-3610QM
Bellek 8GB, 1600MHz DDR3
Sabit disk 256GB SSD
Yongaseti Intel HM77
Grafikler NVIDIA GeForce GT 650M / Intel HD 4000
İşletim sistemi OS X Lion 10.7.4
Boyutlar (WD) 14.1 x 9.7 inç
Yükseklik 0,7 inç
Ekran boyutu (diyagonal) 15.4 inç
AC adaptör ile Sistem ağırlığı / Ağırlık 4.6/5.4 pound
Kategori Orta Ölçekli
In eller kullanımı, yeni, ince 15-inç MacBook Pro tanıdık ve daha önce ne gördüm çok farklı hem de. Bu ultrabook (veya Intel ultrabook terimi icat önce bir bu sistemler dediğimiz gibi bir ultra-ince dizüstü bilgisayar) değil, ne tam bir orta ölçekli laptop. Bunun yerine, koridorda her iki tarafından özellikleri alarak, iki etek tamamen yeni bir biçimde alalım.

Yandan, 0,7 inç azından bir MacBook Hava, bu konik sisteminin en az kalın uç yaklaşık olarak ince. Ama 4,6 £ de, yakın bir Pro, göründüğünden daha ağırmış. Diğer bir deyişle, bu, gün boyu beş veya daha fazla gün haftada bir yerden bir yere etrafında dürtmek olan insanlar için mükemmel bir mobil dizüstü değil.


Yine de, "haftada iki kez etrafında taşımak üstleri" ben derim ne mevcut Pro, güzel bir kayma gibi hissediyor dizüstü. Bundan daha sık, özellikle de geleneksel 15-inç MacBook Pro, ve gerçekten seni aşağı sürüklüyor ile. Ben haftada, ya da belki bir streç günlük metro gidip çalışmak ve sizi etrafında birkaç gün bu yeni, ince Pro taşıyan görebiliyordu.

Uzaktan bakıldığında, bu bir Hava için yanlış olabilir, ama kadar yakın, farklı bir hikaye. Hoparlör tasarımı, klavyenin her iki tarafında, MacBook Pro kaldırılır. Slablike olmayan konik gövde ile birlikte, ben yeni Pro yerine tasarım DNA açısından Hava daha Pro doğru 70/30 ya da daha fazla eğilir söyleyebilirim.

Klavye ve trackpad aslında iyi bir şeydir MacBook, son birkaç nesil üzerinde görüldüğü gibi aynıdır. Diğer dizüstü bilgisayarlar eşleşti, ama, arkadan aydınlatmalı Apple klavye aştı değil. Ve trackpad, onun multifinger jestleri ile sektörün lideri konumundadır. Orada bazı patentler, gizli sos, ve bu işin arkasında el OS düzeyinde çabukluğu, ancak pratik bir sonuç başka bir dizüstü çok daha fazla tatmin edici touchpad deneyim.

Retina (solda) ve non-Retina MacBook Pro karşılaştırıldığında görüntüler.

Category: , , , , ,

0 yorum