hym8w.jpg (272×86)

Dubstep nasıl ortaya çıktı

Unknown | 11:43 | 0 yorum

Hepimizin aklını karıştıran bu güzel soru, dubstep nasıl ortaya çıktı? dubstep'in ortaya çıkış öyküsü aslında çok karışık. Dubstep ilk olarak hızla gelişen müzik sektörünüdeki seslerin bozulması ile ortaya çıktı. Ses çıkıyor ve bunu aynen bu şekilde kaydediyorduk fakat daha sonra bu çıktı. Dubstep gün geçmiyor ki gelişmesin. Deli gibi bir sektör oldu. Özellikle skrillex ve ukf bu işte baya bi gelişti.Yıl son çift olarak, bu sert dijital türün dünya çapında popülerlik dubstep müzik yapmak konusunda tavsiye için Yaratıcıları isteyen DJ'ler ve üreticileri bırakarak patladı.
Dubstep Bu üretim işgali çeşitli müzik stilleri çok açıktır; artık haşhaş ticari radyo şarkıları hard rock n roll ile, tüm Dubstep vibe istihdam izlerini sürmek için.
627.jpg (627×352)En deneyimli mühendisleri zaten ancak birçok yer teknikleri belirsiz, Dubstep müzik üretmek için gerekli araçlara sahip. Ancak temelleri asıl meseleye teknik tarafı size bas çalmasını istediğiniz nasıl bir tercih meselesi daha fazla olmak üzere, çok basit terimlerle açıklanabilir.
Sizin şu anda kendi stüdyo ekipmanları Bilmeyenler biri iseniz, birçok kişi Dubturbo adında indirilebilir bir program ile Dubstep üretiminde başladık.
Dubstep Üretim Temelleri
Tempo:
Dubstep temel ayırt edici faktörler, tempo (BPM) ve bas vardır. Ortak Dubstep parça 137 yerinden 143 herhangi bir yerde dakikada olağan vuruş vardır.
Tempo (hızlı veya daha yavaş) çok çeşitlidir ve Dubstep ortasında mola veya köprü gelecektir tamamen farklı türlerde şarkı vardır. Bu kez dinleyicinin kulaklarına büyük bir şok oldu, ama herhangi bir modern şarkı duyunca artık doğal görünüyor.
yendi:
Birinci adım Anılan aralık içinde tempo bir yere koymaktır.
Bu daha gelişmiş olanlar için, öncesinde lütfen okuyun, ama biz burada "sıfırdan" başlamak için gidiyoruz. Herhangi bir tür tipik yendi Kick (bas davul), trampet ve hi-şapka oluşacaktır.

Category: , , , , , , ,

0 yorum