hym8w.jpg (272×86)

Aklı başında kim 14 yaşındakiler için cinsel teşvik?

Unknown | 11:29 | 0 yorum


Bu kadar çok ağır bir önerilen yeni Özgürlükler Bill altında 14 rıza yaşı düşürme düşüncesi ile sevişme gibi flört değil ki doğruysa, o zaman tüm söyleyebileceğim, sizin bromür kadar içilir.
Kimin kayıt sağduyuya bazen çok arzulanan bırakır David Cameron, bir Nigel Farage stripagram daha çabuk dışarı öneri atmış olduğunu biliyorum, ama aslında herkes sürmekte ışığında yasa böyle korkunç bir değişiklik önerdi olabilirdi Jimmy Savile âyetlerini düşünülemez.
Evet, bazı 14 yaşındakiler seks. Ama sonra bazı 40 yaşındakiler içki-sürücü. Hem tehlikeli hem de, teşvik edilmemelidir olmamalıdır Bad Things vardır.
Backward step: for the benefit of admirers, Rihanna tweets close-ups of her bottom - Who in their right mind promotes sex for 14-year-olds?Çarpık bir paralel evren ne tür bu zehirli öneriyi dolu mu? It Kalın daha fazla olduğunu göz önüne alındığında, Malcolm Tucker mazur olabilir. Şu anda kendi Big Fat Crudities Noel gösterisi için komedyenler 'yaramaz adım Ditto James Corden ve Jack Whitehall,.

Category: , , , , , , , , , , ,

0 yorum