hym8w.jpg (272×86)

Apple'in yıllık kazançı 2013

Unknown | 09:13 | 0 yorum

Apple bu hafta ilk çeyrek kazanç raporları ve sonuçları daha yakından şirketinizin sağlık ve gelecekteki belirtileri izledim olamazdı.
Hikaye artık iyi bilinmektedir. Apple'ın hisse senedi geç Eylül ayında 702 $ bir bile 500 Geçen hafta yakın bir gidiş, gerileme olmuştur. Bu sadece dört ay içinde yüzde 28,4 düşüş var. Olumlu sonuçlar - ve Apple Çarşamba kendi numaralarını söndürür öncesinde bir göz - bu eğilim dönüşebilir.
Ekim ayında bir önceki üç aylık sonuçlarını ne zaman rapor Apple'ın hisse başına 11.75 $ gelir ve kazanç 52000000000 $ tahmini. Wall Street firması 54690000000 $ at ve 13,41 $ hisse başına kazanç Thomson İlk Çağrı tarafından yapılan 47 analistler bir ankete dayanan top bekliyor.
Bu tahminler analistler önde geçen çeyrek tahmini, Apple'ın büyüme durduğuna dair kaygıları nedeniyle bir eksiklik bekliyorduk hisse başına 13,87 $ dan pared edilir. Analistler ile konferans görüşmesi sırasında, Apple IHS iSuppli göre USD ve 329 ile başlar ve parça ve işçilik $ 198 civarında şirketin mal olması tahmin ediliyor iPad Mini, dahil olmak üzere yeni ürünlerin yaratılması sıkı marjlar kadar chalked.
Biraz daha karmaşık şeyler yapma Apple ferahlatıcı bir patlama, bilgisayarların neredeyse onun tüm çizgi ve iPhone, iPod ve iPad yeni sürümleri ortaya koyarak kendi takvim yılı sona olmasıdır. Tarihsel nedeniyle tatil satış için güçlü olmuştur ki - - Bir kuyruklu yalan bu çeyrekte yapmak bekleniyor bu. Ama aynı zamanda incelirler ürün lansmanları uzun bir geçmişi verilen yılın kalan döneminde şirketin performansı ile ilgili endişeler, yükseltti.
Numaraları ile
Ürün-bilge, Apple'ın hikayesi iPhone, şirketin mega karı sürücüsü üzerinde duruldu kalır. Analistler uzun iş en yüksek biri olmuştur cihazın ortalama satış fiyatı, akıllı telefon pazar olgun devam ettikçe dramatik bir şekilde düşecek ayarlanmış olduğundan endişe olmuştur. Bu konuda birçok müşteri Apple daha düşük fiyat ve kar marjı satıyor önceki yıl, geçen yılki modeli veya bir satın almak için tercih ile, insanların satın aldıkları iPhone'lar makyaj ile bileşik olmuştur.
Wall Street Apple 43 milyon ve 53 milyon arasında bir yerde iPhone satış duyurması bekleniyor. İşte bu yılın aynı çeyreğinde satılan 37.040.000 iPhone'lar ve 26,9 milyon önceki çeyreğe kalmış. Aslında, bu ürünün serbest bırakılmasından bu yana herhangi çeyreğinde satılan en iPhone'lar olurdu.

Bu iPad Mini satışları içeren ilk çeyrek var.
(Kredi: Elma)
Şirket, Ekim ayı sonunda yenilenir Apple'ın iPad için, Wall Street 23 milyon ile 25 milyon adet arasında bekliyor. Bu da, geçen yıl bir önceki çeyrekte 14 milyon ve aynı çeyreğinde 15.430.000 mesafededir. Ayrıca geçen yıl Haziran çeyreğinde 17 milyon iPad'ler Apple'ın önceki satış rekoru top olurdu.
Çarşamba günü izlemek için bir alan Mac'ler olduğunu. Neden? Bazı analistler güçlü numaraları işaret olurdu geçen yıl ürün yeniler rağmen, satış olası bir yıl boyunca yıllık düşüş bekliyorlar. Durumda muhakkak değil bu, Piper Jaffray analisti Gene Munster geçtiğimiz hafta yatırımcılar için bir not söyledi.
"2011 çeyrek ek bir hafta vardı 2012 Aralık çeyreğinde 2011 yılı zor bir karşılaştırma karşıya," Munster yazdı. "Sonuç olarak, biz 4,8 milyon Mac'ler ima yıl tahmini, üzerinde bizim aşağı yüzde 7 yıl rahat kalır."
Diğer bazı tahminler Apple tüm zamanların satış rekoru olacak 5,3 milyon bilgisayar, satılan inanıyor Gabelli & Co, dahil olmak üzere, geçen yıl 5,2 milyon yenmek için bekliyoruz.

This is the first quarter to include iPad mini sales.
Bir Apple'ın iMac büyük model için Kasım ve Aralık ayı sonlarında en çok kuyruk sonuna kadar nakliye başlamadı ki: performans Bu tür iki şey verildi özellikle etkileyici olurdu. Diğer çeyreğinde iPad Mini ile aşağı iki katına Apple'ın büyüyen tablet serisinde mümkün cannibalization olduğunu.
"Biz kendi ürün cannibalization dert değil yılda öğrendim," Apple CEO'su Tim Cook, son çeyrek kazançlarını sırasında böyle bir fenomen analistler ile arayın hemen dedi. "O bunu yapmak başkası için daha bize bunu yapmak için çok daha iyi."
Apple pazar 02:00 PT yöneticileri ile bir konferans görüşmesi ardından Çarşamba günü kapanıyor hemen sonra rapor verecek.

Category: , , , , , ,

0 yorum