hym8w.jpg (272×86)

Twitter Takipçi Fiyatları 2013

Unknown | 11:56 | 1 yorum


Evet arkadaşlar merhaba büyük bir sorun olan fiyatlar ne kadar takipçi fiyatları sorusuna çözüm buluyoruz. Acaba kaç para kaç lira diye arştırıke bunu buldum

Geri takip edemiyorum 7Regularly unfollow insanlar. Bu takip sınırları önlemek için özellikle önemlidir. Eğer 2.000 kişi izledi ettik zaman muhtemelen vuracak ilk sınırıdır. Eğer 2.000 takipçileri sahip olana kadar herhangi bir daha fazla takip etmek mümkün olmayacaktır. Sizi takip ve takip almak gibi, (geri izlemiyorsunuz unfollow kişi) listenizi "temizlemek" için zaman alıcı olacaksınız. Bu konuda yardımcı olabilir Twidium ve FriendorFollow gibi hizmetler vardır.
En popüler tweetler 8Repeat. Twitter adınızı için bir arama yapın ve en yanıtlar ve retweets olsun güncellemelerini hangi gözlemlemek. Sonra birkaç kez yaklaşık 8-12 saat arayla bu güncellemeleri tekrarlayın. Eğer güncellemeleri etrafında ilk defa cevapsız insanların dikkatini çekmek için daha olasıdır çünkü daha fazla insan bu şekilde ulaşırsınız. Gün içinde çeşitli zamanlarda (ve gece) adlı Twitter İnsanlar "tune". Eğer tekrarlanan tweets şikayetleri alırsanız yavaşlatmak isteyebilirsiniz, ama muhtemelen olmayacak. [3]
Sizin Twitter Takipçi ile Miktar Başlarken
Eğer izleyen herkes 1Follow. Bu takipçileri kazanıyor odaklanmıştır yaparken bunu yapmak için karşı sezgisel görünebilir, ama onları geri takip etmediğini fark insanlar izlemekten vazgeçin olabilir çünkü iyi bir uygulamadır. Ayrıca, geri izlediğinizde, bazı insanlar onların takipçileri için bazı ilave pozlama verecek olan, herkese açık yanıt olabilir. [3]
Eğer birçok kişi yetişmek mümkün olmayacaktır endişe ediyorsanız, haklısın. 100 kişi üzerinde izliyorsunuz sonra, tüm güncellemeleri okumak için hemen hemen imkansız olacak. Sen kim / ne okumak daha seçici olmak gerekir.
twitter-bird.jpg (632×355)2Use Twitaholic. Büyük şehirler, devletler ve Chicago ve Hindistan gibi ülkelerde seçin. Geri onları izleyen 200'den fazla kişi üzerinde takip eden olan herkes izleyin.
Kim autofollow 3Follow insanlar. "Twitter'da ünlüler" (takip ve takipçilerinin büyük sayılarla Twitter kullanıcıları) de otomatik olarak geri takip etmek olasıdır. [3] Onlar binlerce insan bazen bin veya onlarca üzerinde takip olacak, ama spam aksine, onlar olacak aynı sayıda (veya daha fazla) takipçileri sahiptir. Sen Twitter seyahatleriniz (örneğin onlar seni takip ediyoruz birisi tarafından retweeted zaman) sırasında bu tür hesapların takılmaları gerekir, ama aynı zamanda "en popüler Twitter hesapları" veya "popüler Tweeter'lar" için internette bir arama yapabilirsiniz.
Spam izleyin İnsanlar autofollowers olması muhtemeldir. Bir spam takipçisi aşağıda bekleyin. Spam takipçileri takip 1.000 + insanlar var, ama karşılığında sadece 5 ila 150 takipçileri olacaktır. Spam takipçisi izleyen herkes izleyin. Bunlar kendi takip sayımı artırmak için karşılığında izleyen insanlar olması muhtemeldir.
4Put kadar blogunuzda bağlantıları, e-posta, diğer sosyal ağ çıkışları, ve web üzerinde "Twitter'da beni takip edin." Bu şekilde, zaten ne yaptığınızı ilgilenen insanların kolayca Twitter Profili bulmak ve takip edebilirsiniz. Böyle bir düğme veya sayaç olarak kullanma grafikler, aynı zamanda ilgi çekici ve daha takipçileri bile daha etkili olabilir.
Ünlüler ya da Twitter'da seni takip etmek ünlü kişi almak için 5Try. Twitter hesabınızın görünürlüğünü artırmak, onlar size tweet veya tweets biri retweet olacak şansı artacak.

Category: , , , ,

1 yorum: