hym8w.jpg (272×86)

Selita Ebanks Boy Kilo Vücut Ölçüleri

Unknown | 15:32 | 0 yorum


Selita Ebanks

takma ad

açık deniz



yaş

Selita 15 Şubat 1983 tarihinde doğdu.

Doğum Yeri

Selita George Town, Grand Cayman, Cayman Adaları doğdu

Güneş Burcu

Kova

milliyet


[Continue Reading ...]
Hazel Keech Boy Kilo Vücut İstatistikleri
Yorum Ekle
tarihi İsim

Rose Dawn

Nick Adı

Hazel Keech, Hazel, Rose



yaş

Hazel 28 Şubat 1987 tarihinde doğdu

Güneş Burcu

Balık

Doğum Yeri

Hazel Keech Essex, kuzey-doğu Londra, İngiltere'de doğdu.
Hazel Keech
milliyet

İngiliz, Hint [Continue Reading ...]
Nasıl 4 Kolay Adımda Eva Mendes-Layık Abs Get
Yorum Ekle


Bir yıldız film kariyeri? Kontrol edin. Muhteşem bir rakam? Giriş? Adam şeker bir nefis bir parça? Kontrol edin. Biz güzel Eva Mendes, gıpta etmek için yeterince nedenleri yoktu gibi, vücudu da Hollywood'un en iyi abs bazı ev sahipliği yapmaktadır.

Biraz açığa rolleri ile karakter oynamak için bilinen, Mendes sağlıklı bir şekilde korurken o Döşeme kalır yollar olarak kendi kişisel antrenör ile onu köpek ve düzenli kardiyo oturumları yürüyen, vücudu ve siteler yürüyüş için sıkı çalışıyor.

Onu abs almak istiyorsanız sadece bu dört kolay adımları izleyin ve hiç motivasyon eksik iseniz, sadece Mendes layık abs için arayışı içinde, spor salonunda bir Ryan Gosling lookalike bulabilirsiniz düşünüyorum ...

Doğru beslenme

Eva et ürünleri fazla balık ve sebze iyilik ve derisinin bir sonucu olarak yararlandı ne kadar yorumladı. O senin metabolizma artırmak yardımcı olabilir gibi renk ve yağlı balık bol bir gökkuşağı açısından zengin bir diyet de sizin abs için harikalar yapacaktır. Eva ayrıca vücudu nemli tutmak için su üç litre bir gün içiyor.

Yanı sıra her egzersiz ağrıyan abs egzersiz programı arasında daha az dinlenme günleri ihtiyacı ile sonuçlanan, daha hızlı iyileşmeye yardımcı olacak sonra bir bardak süt içerek kalsiyum düzeyleri kontör gibi.

Category: , , , ,

0 yorum