hym8w.jpg (272×86)

Samsung Galaxy S4 söylentiler, yayın tarihi, haber ve görüşler

Unknown | 14:50 | 0 yorum


Samsung Galaxy S4 2013 yılının en çok beklenen araçlar biridir. Selefi 2012 yılı bizim telefon oldu ve biz, ve herkes, onun halefi çok şey bekliyoruz. Ama tablo ne getirecek? Biz telefon hakkında haber bit yüzlerce baktı ve bazı fikir vermek için iyi bir araya getirdik.

Samsung Galaxy S4 Çıkış Tarihi
Bir zamanlar, Samsung MWC Samsung Galaxy S4, Şubat ayında her yıl olur mobil expo başlatmak için mutlu olurdu. Ancak, şimdi Galaxy serisi teknoloji süperstar olduğunu, Galaxy S4 kendi spangly lansman alacak.

Samsung Galaxy S4 fırlatma Samsung'un Lübnan koluna uygun olarak en azından Mayıs 2013 'e kadar olmayacaktır. Bu Facebook bu ayrıntı, izin ve kötü değilse muhtemelen biri, bir tokat bilek kazandı.

Bir Mayıs 2013 sürümü uyar-in ve Haziran 2013 yılında söylenti iPhone 5S sürümü ile.
Samsung Galaxy S4 Ekran
Eğer Samsung Galaxy S3 zaten yeterince büyük olduğunu düşündüm, Galaxy S4 ekranı çok uzakta bir adım olabilir. Bu yakın zamanda tanıttı Sony Xperia Z-line, ZTE Büyük X ve Huawei Ascend D2, 5-inç 1080p ekran özelliği raporlanan. Vücut, hiç değilse, büyük çok değil, böylece Ancak, Samsung çerçeveyi azaltarak, tasarımı optimize etmek olasıdır.

Galaxy amiral geri kalanı ile tutarlı, Samsung Galaxy S4 yerine iPhone 5S beklenen IGZO türü değil, bir AMOLED ekran kullanacak. AMOLED'ler eşsiz kontrast yaratır, ama çoğu zaman göz kamaştırıcı güneş ışığı için yeterli parlaklık sağlamak için mücadele ediyoruz.
Samsung Galaxy S4 Özellikleri ve CPU
Saat gibi, Samsung Galaxy S4 sekiz çekirdekli işlemci yer alacak. Yani bu haber mükemmel mantıklı - İlk Galaxy S tek çekirdekli işlemci, çift, Galaxy S3 dört saniye kullanılır.

Çekirdek Dört "performans" A15 çekirdek, ve diğer dört pil tasarrufu A7-tasarım çekirdek. Samsung 1080p çözünürlüklü ekran ek güç tüketimine hafifletmek hangi, önceki nesil yongaları 70'den yüzde daha az güç kullanırsınız iddia ediyor.

Samsung Galaxy S4 çok Samsung Galaxy Not 2 gibi, ayrıca 2GB RAM özelliği muhtemeldir. 4GB RAM telefonları zaman gelecek, ama şu anda 2GB daha başka tartışmalı overkill.
Samsung Galaxy S4 Yazılım
Samsung Galaxy S4, tabii ki, gündemi çalışır. Bu Samsung TouchWiz UI en son sürümü ile birlikte Android 4.2 bulunuyor olacak.

TouchWiz 6.0 - Burada spekülasyon en ilginç noktaları ne ekstra çan ve ıslık Samsung, yeni özel UI içine dahil olacak oldukça vardır. Şu anda biz bunu sunarız ne bir ipucu yok, ama muhtemelen "S" başlığı altında daha fazla fotoğraf ve video modları ve jestleri daha fazla entegrasyon, bekliyoruz. Gestural girdi ve "S" terimi Galaxy Not ve S Pen kalemi ile bir araya geldi.
Samsung Galaxy S4 Özellikleri
Galaxy Not 2'de görüldüğü gibi biz Samsung uygulayacak şüphe dramatik bir değişim, bir digitiser tabakasıdır. Galaxy Not 3 tartışma var İşte bu iki aralık arasındaki temel belirleyici özelliği olduğu gibi Galaxy S4, digitiser olmayacak göstermektedir. Yeni Galaxy bir digitiser özelliği olmalıdır düşünüyorsunuz? Aşağıya bir yorum kadar bırakın.

4G mobil veri bağlantısı ve NFC kablosuz bağlantı - Diğer göze çarpan özellikler hemen garantilidir olanlardır. Biz de Samsung Galaxy S4 tarihe serisi her amiral gemisi gibi de microSD bellek kartı yuvası tutmak için bekliyoruz.
Samsung Galaxy S4 Kamera
















Biz megapiksel yarışının üzerinde olduğunu düşündüm - ama belki de değil. Samsung Galaxy S4 son söylentilere göre 13-megapiksel kamera olacak. Basitçe iyi görüntü yol açmaz daha fazla megapiksel ekleyerek, ama Samsung cep telefonu kameralarının iyi üreticileri biridir. Şimdi yıldır oyun üstünde olmuştur. Samsung gerçekten olsa, bir 13 megapiksel snapper çekin miyim? Bu Galaxy S3 daha iyi bir performans var, biz çok mutlu olacağız. Ve biz o olacak eminim.

Category: , , , , , , ,

0 yorum