hym8w.jpg (272×86)

Rihanna Vücut ölçüleri sevgilisi saç rengi ve dieti

Unknown | 14:41 | 0 yorum


Rihanna vücut büyüklüğü, Rihanna yüksek boyutu, Rihanna ağırlığı, Rihanna erkek arkadaş, sevgili Rihanna, Rihanna eski sevgilisi Rihanna modeli, Rihanna fameous, Rihanna filmi, Rihanna rolü, Rihanna reklamdan Rihanna serisi, Rihanna adam, Rihanna erkek, Rihanna klipleri, Rihanna seyRihanna , Rihanna seRihannay, Rihanna dekolte, Rihanna dekolte, Rihanna ifşa Rihanna dekolte, doğum Rihanna tarihi
yaş

Rihanna onun doğum Gününüz February 20, 1988 göre 24 olduğunu
Güneş Burcu

Balık
Doğum Yeri

Saint Michael, Barbados
milliyet

Afro-Bajan
eğitim

Rihanna Barbados onun ilköğretim için Charles F. Broome Memorial Okulu katıldı ve daha sonra o on beş yaşındayken onu sınıf arkadaşları iki müzikal bir trio kurdu 2004 yılında Combermere Lisesi, Waterford, St Michael, Barbados katıldı.
işgal

Kayıt sanatçı ve Aktris
yükseklik

5 ft 8 veya 173 cm
ağırlık

57 kg veya 125 £
erkek arkadaş

Rihanna partner ve kim olduğunu bir tartışmadır onun şimdiki erkek arkadaşı olsun diye Matt Kemp (beyzbol oyuncusu), Drake (Aktör, Şarkıcı ve rapçi)​​, Shia LaBeouf (Aktör, Komedyen, Film Yönetmeni, Müzik Video Klip yönetmeni), bir vb Ama, o yakın geçmişte Chris Brown ile çıkıyor.
Saç Rengi

Rihanna şimdi 1 Nisan 2012 itibaren Siyah Saç sahiptir. Rihanna çok erken ağarmış sarışın, kırmızı ve açık kahverengi saç renkleri vardı.

Category: , , , , , , , ,

0 yorum