hym8w.jpg (272×86)

Acer Iconia Fiyatı, En ucuz, İnceleme, Kaç para 2013

Unknown | 12:40 | 0 yorum



Acer Iconia fiyatları, Acer Iconia inceleme, Acer Iconia kaç para, Acer Iconia yurtdışı, Acer Iconia kaçak, Acer Iconia yasal, Acer Iconia haberi, Acer Iconia karşılaştırması, Acer Iconia nedir, Acer Iconia nasıl, Acer Iconia en ucuz, Acer Iconia cimri, Acer Iconia bedava, Acer Iconia  beleş, Acer Iconia son satış fiyatı ne


Diğer psikolojik engel burada fiyattır. Bir kaç yıl önce Atom destekli dizüstü bilgisayarlar 299 dolar veya öylesine mal. Iconia W510 749 $ (veya sadece klavye yuvası olmadan tablet / ekran için 599 $) olduğunu. Orada daha güçlü, daha iyi özelliklere sahip olduğu 750 dolara satın alabilirsiniz etkileyici dizüstü bilgisayarlar bir yeri vardır, ve bu bir daha kullanmak daha kolaydır. Adil olmak gerekirse, birçok Atom destekli Windows 8 tabletler ve melezleri olduğunu aynı veya daha fazla maliyet - ama onlar da, en zorlayıcı durum yapmazlar.

Anında çalışan bir dizüstü bilgisayar haline dönüştürmek tam bir Windows işletim sistemi çalıştıran bir dokunmatik ekran kayrak fikri çekici biridir. Uygulamada, W510 ve barut kısım, iyi inşa edilmiş ve duyarlı olan ve iki yarım bağlayan menteşe kullanımı güvenli ve kolay.

Ancak, klavye yarısı (ek pil içeren) tüm şey üst-ağır ve devrilme eğilimli hale çok açık. Benim kullanılabilirlik endişeleri ekleme, 750 sadece bir 64GB SSD sabit disk (yaklaşık yarısı bu OS sonra boş alan ve yazılım yükü ile) alır ve tablet yarım bağlantıları vardır - Mikro-HDMI, microSD, ve Micro-USB - bu Eğer bir adaptör pocketful ile dolaşmak eğer sadece yararlıdır.

Bu gibi Melezler aynı fiyat aralığında diğer bilgisayar ürünleri için çekici bir alternatif olmak için (Atom işlemcileri ile özellikle olanlar) uygun fiyatlı ve büyük tasarım ve kullanışlılık sunan gerekir. Her ne kadar Acer Aspire S7 dokunmatik ekran ultrabook Windows 8 için mükemmel bir reklam olduğu gibi, Iconia W510 iPad veya makul bir fiyata ince, taşınabilir bilgisayar sunuyoruz 700 $ 800 $ Ultrabooks herhangi biri için bir reklam gibi hissediyor.

Fiyat olarak 749 $ Yorumlar
İşlemci 1.8GHz Intel Atom Z2760
Bellek 2GB, 1.066 MHz DDR2
Sabit disk 64GB SSD
Grafikler Intel GMA
İşletim sistemi Windows 8
Boyutlar (WD) 10.2x7.3 inç
Yükseklik 0,4 inç
Ekran boyutu (diyagonal) 10,1 inç
AC adaptörü 2,8 £ / 3 pound (ekran + klavye) ile Sistem ağırlığı / Ağırlık
Kategori Ultra Taşınabilir hibrid
Tasarım ve özellikler
Orada renk, düğme yerleşimi küçük farklılıklar ve genel görsel kimliği vardır, ancak Windows 8 hibrid dizüstü / Ben Samsung, HP, Dell, Lenovo, Acer, ve diğerleri gördüm tabletler genellikle aynı görünüyor. Tüm menteşe meclisleri beefed-up ekranı güvenli gergin tutmak için ihtiyaç olarak Yok, özellikle aerodinamik.

W510 bir ekran kısmı diğer Windows veya Android kenardan kenara cam ve hafifçe eğik arka panel ile 10-inç tablet neredeyse farksız, biraz daha küçük, gecekondu iPad gibi, çok profesyonel görünüyor. Bu sağlam yapılı, ama aşırı ağır değil.

Tablet modunda, sorunsuz Windows 8 UI hamle ve tablet modunda ekran döndürme biz birkaç ay önce denedim bu sistemin üretim öncesi sürümünde daha hızlı ve pürüzsüz hissediyor. Ekranda her hareket ile yeniden yönlendirmek istemiyorsanız, bir dönüş kilidi düğmesi, ekranın üst kenarına var.

Içine takılan klavye yuvası biraz daha lüks görünümlü tablet daha hızlıdır. Bu pil ömrü ile yardımcı olur hantal, ama ek bir pil içerir, bu nedenle iki bölümden bağlayan. Klavyenin altındaki küçük ClickPad ile, hafif bir gümüş klavye tepsisi karşı beyaz ada tarzı tuşları bulunuyor.

Category: , , , ,

0 yorum